Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie]Co i jak z supportem

omyk123

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Zależy jaki powód. Pozatym od tak Cię nie odbanują, chyba, że to jest przez pomyłkę. Nawet jak ich przeprosisz, to i tak powiedzą "dziękuję" ale i tak Cię nie odbanują.

QtiV6xY.gif

Opublikowano

Zależy jaki powód. Pozatym od tak Cię nie odbanują, chyba, że to jest przez pomyłkę. Nawet jak ich przeprosisz, to i tak powiedzą "dziękuję" ale i tak Cię nie odbanują.

Powód to oczywiście bocenie a tak naprawdę to nie chce się żegnać z moim kontem na 27 lat.

Mógłbym też zacząć grać na Avalonie od nowa ale na pewno nie sam.Jak ktoś by chciał pomóc mi w początkach był bym bardzo wdzięczny.

Opublikowano

na 27 lat to jak poraz 4 za boty cie zbanuja

a tak to bedziesz mial do 1 msc

@ down

sprawdz poczte a nie gdybaj

sprawdzałes?

hehequb.png

..................................................................................................................

Opublikowano

na 27 lat to jak poraz 4 za boty cie zbanuja

a tak to bedziesz mial do 1 msc

Miałem kiedyś bana na 1 miesiąc za młodszego brata a teraz 2 ban na 27lat.

Opublikowano

Mogłeś już nie bocić...Rozumiem, nostale jest trudne jeżeli chodzi o job, lecz nie powinieneś tak robić...Nie odbanują Ci, więc nie ma innego wyjścia jak zacząć grać od nowa.

QtiV6xY.gif

Opublikowano

Mogłeś już nie bocić...Rozumiem, nostale jest trudne jeżeli chodzi o job, lecz nie powinieneś tak robić...Nie odbanują Ci, więc nie ma innego wyjścia jak zacząć grać od nowa.

Teraz też tak myślę, ale po roku przerwy pomyślałem, że tamto co było jest już nieaktualne i nie myślałem, że ban będzie na taki okres czasu. Teraz żałuję tego, ale zacząłem już grać od nowa i mam 27lvl.

PS:Jak jest ktoś chętny, kto może mi pomóc w początkach to proszę pisać na PW.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...